Gårdsbutik

Gårdsbutiken

Butikshylla

Välkommen till vår lilla gårdsbutik för att köpa kaninkött och annat gott.


Vi har  öppet på fredagar kl 12-18 samt lördagar och söndagar kl 10-18.  Det går ofast bra att komma på andra tider om man kontaktar oss innan. Tillfälliga ändringar meddelas på vår Facebook-sida.  Alltid bra att ringa oss först innan ett besök.


För närvarande har vi fryst eller färsk hel kanin och styckad hel kanin i butiken. Ibland finns det även styckdetaljer som kaninlår, kaninsadel eller kaninfärs. Det går bra att beställa i förväg.


Prova gärna de goda honungsprodukterna från Stavtorps honung & musteri; Honung, saft, honungssenap, m.m.


Vi har egenproducerade kaninpälsar. Det går också bra att beställa råskinn av kanin om man vill bereda själv.


Eftersom vilt- och renkött, precis som kaninkött, är ett klimatsmart och nyttigt livsmedel säljer vi också detta i gårdsbutiken i mån av tillgång. Renköttet levereras till oss direkt från Tossåsens sameby i västra Jämtland och kommer från djur som bara äter av det naturen ger.

Älgköttet kommer också från samma område och allt kött är veterinärbesiktigat samt styckat och packat i en godkänd anläggning.

Även fjällfisken är viltfångad inom samebyn och är vakuumförpackad med blandat röding och öring i varje förpackning.Vi accepterar betalning med kontanter, de vanligaste kreditkorten eller via Swish.


Gårdsbutiken renoverades 2022 med stöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Stödet hanterades av Jordbruksverket och ansökan gjordes via Länsstyrelsen.


Butikshylla
Getostar
Fårskinn