Gårdsbutik

Gårdsbutiken

Butikshylla

Välkommen till vår lilla gårdsbutik för att köpa kaninkött och annat gott.


Vi har  öppet på fredagar kl 12-18 samt lördagar och söndagar kl 10-18.  Det går ofast bra att komma på andra tider om man kontaktar oss innan. Tillfälliga ändringar meddelas på vår Facebook-sida.  Alltid bra att ringa oss först innan ett besök.


För närvarande har vi fryst eller färsk hel kanin och styckad hel kanin i butiken. Ibland finns det även styckdetaljer som kaninlår, kaninsadel eller kaninfärs. Det går bra att beställa i förväg.


Prova gärna de goda honungsprodukterna från Stavtorps honung & musteri; Honung, saft, honungssenap, m.m.


Vi har egenproducerade kaninpälsar. Det går också bra att beställa råskinn av kanin om man vill bereda själv.


Eftersom vilt- och renkött, precis som kaninkött, är ett klimatsmart och nyttigt livsmedel säljer vi också detta i gårdsbutiken i mån av tillgång. Renköttet levereras till oss direkt från Tossåsens sameby i västra Jämtland och kommer från djur som bara äter av det naturen ger.

Älgköttet kommer också från samma område och allt kött är veterinärbesiktigat samt styckat och packat i en godkänd anläggning.

Även fjällfisken är viltfångad inom samebyn och är vakuumförpackad med blandat röding och öring i varje förpackning.Vi accepterar betalning med kontanter, de vanligaste kreditkorten eller via Swish.


Gårdsbutiken renoveras under 2021-2022 med stöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Stödet hanteras av Jordbruksverket och ansökan gjordes via Länsstyrelsen.


Butikshylla
Getostar
Fårskinn